Femogtredvetusen eller to

Noen ganger jobber jeg med låter og produksjoner i dager og uker. Denne låten tok meg 2 dager å skrive og produsere. Hvis alt fungerer og fenger godt med en gang, ser jeg ingen grunn til å dvele og lete etter ting jeg kunne gjort annerledes.

Teksten handler om en erkjennelse av å ikke nødvendigvis ha nådd sine store mål i livet, men allikevel være tilfreds med det man har oppnådd. Etterhvert som tiden går, dukker det opp nye elementer i livet som kan være viktigere enn rikdom og berømmelse. I dette tilfellet var det kjærligheten som ble en viktig faktor i livet og publikumsantallet på en konsert er ikke viktig så lenge din kjære sitter der og smiler til deg.

spotify:album:6X9hxA35hxm1vilpNpetLp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *